Om Ung i OdsherredKontakt osVores UngehuseUnge-idéerNyhedsbrevFødevarer
ForsideOm Ung i OdsherredKontakt osVores UngehuseUnge-idéerNyhedsbrevFødevarerEventsAfternoon TeaBålhyggeGuitar JamHorrorhouseKulturnat AsnæsLAN 20. sep.OdshædringReality showkampZooniverseDanseeventHalloweenWorkshopsDansk som andetsprogFilmværkstedetParkour JamDance MixUpcomingBook en lærerEventKontoretStudiecaféYogaUngebyrådBestyrelseFrivilligNatteravne SydAndetUngeværkerKnallert kørekortTraktor kørekortFørstehjælpUngekulturprisÅbningstiderSSP forældrebrevÅben skole
Pole Fitness
 
Polefitness

Er du klar til Pole Fitness?

Træningen består typisk af et kvarters tid med hård opvarmning og styrketræning. Derefter øver vi en masse forskellige tricks og til sidst er der en grundig udstrækning-/smidighedstræning.

 

Polefitness er en unik fullbody workout, der introducerer polestangen som et fitness redskab. Du får brugt hele kroppen i træningen, både ved hjælp af fede øvelser på polen, men også gennem styrkeøvelser for både ben, balder, mave og overkrop.

Polen fungerer som en fysisk støtte, mens du lærer at bevæge din krop på nye og anderledes måder.

 

Man skal ikke lade sig skræmme af forestillinger og billeder af poledance, hvor man kan se kvinder hænge nedad i de mest slangemenneske agtige tricks. Grunden til at polefitness er så populært ude i verdenen er, at det kan udføres på alle niveauer, således at du gradvist styrker dine muskler, smidighed, selvsikkerhed og fortrolighed med pole'en. Det vil sige at ALLE der er klar til at træne hårdt for denne sport kan være med - uanset størrelse og kondi. Vores instruktør anbefaler dog, at man er fyldt 15 år, så kroppen er udviklet til at tåle sportsgrenen.

 

Hvis du er interesseret, så gør følgende

1) Send en mail til Line på litje@odsherred.dk 

eller

2) Send en sms til Line på 30583309

 

#polefitness #workout #fullbodyworkout #strong #fitness #strength #confidence #strongcore #poledance #pole #poleart #poletrick #ungiodsherred #asnæsungekulturhus

 


Senest opdateret 17.08.2018 13:58 af LITJE
Kalender
Dansk andetsprog
16. september kl. 15:15
Dance Mix
17. september kl. 16:15
Horrorhouse
18. september kl. 15:30

Filmværkstedet
19. september kl. 17:00
LAN 20. sep.
20. september kl. 15:00
Krybdyr
26. september

Halloween
1. oktober
Guitar Jam
2. oktober
Reality showkamp
4. oktober

Kulturnat Asnæs
25. oktober
Odshædring
8. november
Odsherred in your Facebook