Om Ung i OdsherredKontakt osVores UngehuseUnge-idéerFødevarer
ForsideOm Ung i OdsherredKontakt osVores UngehuseUnge-idéerFødevarerEventsLUKKETVirtuelle eventsWorkshopsDansk som andetsprogFaglig hjælpFilmværkstedetParkour JamStudiecaféHatha YogaUpcomingBook en lærerEventKontoretDance MixUngebyrådBestyrelseFrivilligNatteravnAndetUngeværkerKnallert kørekortTraktor kørekortFørstehjælpStaldenUngekulturprisÅbningstiderÅben skole
Skilsmissegruppe
 
Skilsmissegruppe

Netværksgruppe for unge i skilsmissefamilier

 

Netværksgruppen er for dig og andre unge i skilsmissefamilier.

 

Her kan du komme, hvis du har brug for:

  • at tale med nogen om hvordan det påvirker dig.
  • at tale med andre der står i samme situation som dig.
  • at få støtte og vejledning til at håndtere dine problemer med din familie og eventuelt stedfamilie.

 

Hvis du er i tvivl, om det er noget for dig, eller har nogen spørgsmål, så kontakt os på 30583309, så formidler vi kontakten til vores gruppevejleder; coach Sissel Ejstrup.

 

Netværksgruppen er i Asnæs eller Nykøbing Ungehus om tirsdagen (afhængig af tilmeldingerne) og har en varighed af ca. to timer.

 

 

Beskrivelse

Under gruppevejledning af coach Sissel Ejstrup deler gruppedeltagerne deres oplevelser, følelser, problematikker med gruppen - hvilket i sig selv kan lindre en del.

Herefter tager vi de fællles- og enkeltemner op, der rører sig, og Sissel vejleder og coacher deltagerne igennem samtale, samt forskellige forløsende øvelser og småopgaver, til at finde nogle synsvinkler og handlemuligheder, der kan hjælpe og støtte i de situationer, de unge hver især står i.

 

Holdet begynder i starten af 2020.

 

Tilmeld dig nedenfor. 

 


Senest opdateret 28.11.2019 14:09 af LITJE
Kalender
Lukket
11. marts
Lukket
12. marts
Virtuelle events
30. marts

Odsherred in your Facebook