Om Ung i OdsherredKontakt osVores UngehuseUnge-idéerFødevarer
ForsideOm Ung i OdsherredKontakt osVores UngehuseUnge-idéerFødevarerEventsBeauty CampLANWorkshopsDansk som andetsprogFaglig hjælpStudiecaféHorrorhouseParkour JamUpcomingBook en lærerEventKontoretUngebyrådBestyrelseFrivilligNatteravnAndetUngeværkerKnallert kørekortTraktor kørekortFørstehjælpStaldenUngekulturprisÅbningstiderÅben skoleCovid-19

Om Ung i Odsherred

 
Iheartungiodsherred

Kulturinstitution

Ung i Odsherred er en kulturinstitution, der laver spændende aktiviteter, events og arrangementer for unge mennesker i Odsherred i alderen 13-25 år. Vores primære målgruppe i ungekulturhusene er 13-18 år, mens de unge over 18 år bruger vores huse og aktiviteter på en anden måde.

Hvis du er over 18, kan du f.eks. bruge vores faciliteter til at afholde events og begivenheder for andre unge. Vi hjælper gerne til med at organisere, planlægge og evt. afvikle. Hvis du har idéen, så har vi mulighederne - så sig endelig til hvis du har et event eller et projekt, du gerne vil have hjælp til at sætte i søen. Et af vores motto’er er: ”Vi vil det hele - hvad vil du?”.

 

Ung i Odsherred har to Ungekulturhuse: 

Asnæs

Storegade 19

Åbningstider: mandag-torsdag kl. 14:00-21:00.

 

Nykøbing

Algade 43

Åbningstider: mandag-torsdag kl. 14:00-21:00.

 

 

I åbningstiden er du velkommen til at hænge ud, lave lektier, spille PlayStation, game, bruge vores motionslokale osv.

Mandag-torsdag kan du købe dagens ret i vores caféer til 20 kr.

Vi arrangerer ofte en masse forskellige events i vores huse. - Det kan være alt lige fra japansk til brætspil og fodboldkamp. Hvis du selv har en idé til et event, er du meget velkommen til at kontakte os.

Vi har også events i weekenderne, f.eks. LAN gaming hele natten, alkoholfrie fester, overlevelsestur etc.   Derudover er der forskellige workshops af kortere eller længere varighed. Der skal være minimum seks tilmeldte til et hold, før vi opretter det. Så hvis der er noget, du kunne tænke dig, så husk at få vennerne med, så holdet kan blive en realitet. 

 

Der er også projekter, hvor vi ofte indgår i samarbejder på tværs. Det kan være workshops, hvor vi kigger på unges transportmuligheder, eller sætter fokus på sundhed, lokale råvarer og Geopark. Eksempelvis landsby-makeover, litteratur- og læsefestival, lokaldemokratiudvalget, kulturnat, byudvikling. Vi inddrager det lokale erhvervsliv og kunstnerliv, vi samarbejder med skoler, foreninger og kulturinstitutioner.

 

Vores styrke er, at vi er en let organisation, der hurtigt kan igangsætte aktiviteter. Vi er kreative og til tider også lidt fjollede og skøre. Vi tager vores opgave alvorligt, og vi går oftest forrest. Vi har et stærkt kulturben og vores vision er, at det skal være ”attraktivt at være ung i Odsherred”. De unge skal have lyst til at flytte tilbage hertil, når de har været væk for at få en uddannelse.

 

Du kan finde os på både Facebook, Snapchat og Instagram, og det kan altid anbefales, at du følger os, så du ved, hvad der sker.

Ring eller skriv hvis du har en idé, eller hvis du vil gøre noget for andre unge mennesker - vi er meget tilgængelige og vil meget gerne svare på spørgsmål og undren.

 

 

Det er fedt at være Ung i Odsherred!

 

 

Louise Nordlund

Leder af specialafdelingen for kreativitet.

 

 

#ungiodsherred #uio #asnæsungekulturhus #nykøbingungekulturhus #aktiviteter #arrangementer #workshops #events #alkoholfriefester #kulturnat #ungekulturpris #lektiehjælp #undervisning #dagensret #LAN #gaming #funktioneltræning #filmworkshop #knallertundervisning #førstehjælp #japansk #brætspil #odshædring #iheartungiodsherredSenest opdateret 16.03.2020 08:47 af LITJE
Kalender
Beauty Camp
11. oktober til
13. oktober
Odsherred in your Facebook