Gå til sideindhold
Events / Folkemøde

Folkemøde 2022

Folkemøde Bornholm

Folkemødet på Bornholm er den største demokrati begivenhed! Der er intet mindre end 60.000 deltagere. Og i år er Folkemødet tilbage i sin oprindelige form, så vi glæder os virkelig meget til at skule afsted.

 

Vi tager afsted onsdag 15/6 lige efter skole - vi skal sejle fra Ystad kl. 18:30.

Vi er hjemme igen sent lørdag aften. Der er kun plads til 15 unge på turen, så du skal være hurtig til at tilmelde dig og være sikker på dit engagement.

 

Du kan se programmet for hovedscenen her:

https://folkemoedet.dk/program/program-for-hovedscenen/

 

Tager du med Ung i Odsherred til Folkemødet på Bornholm, så har du en opgave med at videreformidle til vores eget Ungefolkemøde fredag 16/9.

 

Det koster ikke noget for dig at tage med Ung i Odsherred til Folkemødet, men vi forventer, at du er engageret i det forløb, vi har omkring det. Der er også mulighed for at deltage online i vores forberedelsesmøder.

 

Vi mødes to gange inden afgang:

  • Mandag d. 30. maj kl. 16.30 – 18. Asnæs ungehus.
  • Torsdag d. 9. juni 15:30 – 17.30 Nykøbing ungehus.

 

Vi spiser fælles morgenmad, men de andre måltider skal du selv stå for. Der har før været mange smagsprøver, gratis mad osv. på Folkemødet. Men sørg for at have penge med til mad. - Der er almindelige dagligvarebutikker, så det kan sagtens gøres billigt.

 

Vi har lejet et sommerhus i Aakirkeby, så der er en del kørsel frem og tilbage. Der er nogle senge men ikke nok til alle. Vi koordinerer på mødet, hvem der selv kan have luftmadrasser med, hvem der vil sove i telt, og hvem der sover i senge.

Har du spørgsmål, så skriv eller ring til Louise på 30127926.

 

Tilmelding sker ikke efter først til mølle, vi har forhåndsreserveret nogle pladser til særligt demokrati engagerede unge- der f.eks. er med i ungebyrådet og eller Fælles elevrådet FEO.

 

Tilmeld dig nedenfor, så hører du mere.Senest opdateret 04.05.2022 15:23 af LITJE
Apricore logo