Om Ung i OdsherredKontakt osVores UngehuseUnge-idéerFødevarer
ForsideOm Ung i OdsherredKontakt osVores UngehuseUnge-idéerFødevarerEventsBeauty CampLANWorkshopsDansk som andetsprogFaglig hjælpStudiecaféHorrorhouseParkour JamUpcomingBook en lærerEventKontoretUngebyrådBestyrelseFrivilligNatteravnAndetUngeværkerKnallert kørekortTraktor kørekortFørstehjælpStaldenUngekulturprisÅbningstiderÅben skoleCovid-19

Ungekulturpris 2017

 
Plakat indstilling 2017

Ungekulturpris 2017

Overrækkelsen af årets Ungekulturpris 2017 finder sted fredag den 27. oktober i forbindelse med kulturnat i Asnæs.

 

Prisen overrækkes til en ung, der har udmærket sig på en særlig måde inden for kunst, politik, kreativitet, menneskesyn og mod - eller af anden samfundsgavnlig karakter. Prisen bestod sidste år af en statuette doneret af kunstner og fotograf Thomas Fryd samt en check på 17.000 kr. Penge der blev doneret af lokale erhvervsdrivende i Odsherred.

 

Prisen skal ses som en motivation for de unge til at fortsætte deres gode initiativer med at skabe noget, hjælpe andre og tro på sine drømme.

 

Alle kan nominere en ung mens Ung i Odsherred sammensætter en jury, der står for udvælgelsesprocessen af de indkomne nomineringer.

Du indstiller ved at sende en mail til ungi@odsherred.dk, hvor du beskriver hvordan vedkommende har gjort sig fortjent til prisen.

 

Hvis du ønsker at være sponsor, er du velkommen til at kontakte Line Tatjana Jensen, litje@odsherred.dk for at høre mere.Senest opdateret 16.08.2017 09:31 af SIBRA
Kalender
Beauty Camp
11. oktober til
13. oktober
Odsherred in your Facebook