Om Ung i OdsherredKontakt osVores UngehuseUnge-idéerFødevarer
ForsideOm Ung i OdsherredKontakt osVores UngehuseUnge-idéerFødevarerEventsDukkernes hævnSår workshopEfterårsferieWorkshopsBeauty CampBook psykologBoostBroderiFaglig hjælpLydfortællingerParkour JamShow it, don't tell itStudiecaféTegn din hjemstavnSkriv dit livUpcomingBook en lærerEventKontoretDansk som andetsprogUngebyrådBestyrelseKriminalpræventiv indsatsUngeForældre, lærereFrivilligNatteravnAndetUngeværkerKnallert kørekortTraktor kørekortFørstehjælpUngekulturprisÅbningstiderÅben skoleLog-in

Forældre, lærere

Trivsel og kriminalpræventiv indsats

 

Til lærere, forældre og andre interessenter

 

Ung i Odsherred tilbyder at komme ud på samtlige skoler i Odsherred kommune og facilitere trivselsforløb samt kriminalpræventiv undervisning, som er skræddersyet til den enkelte årgang og klasse.

 

For hurtigt og effektivt at skabe overblik over klassens behov starter vores undervisning altid ud med en mindre Kahoot (anonym spørgeskemaundersøgelse). Med udgangspunkt i denne Kahoot kan vi se, hvilke specifikke emner og problemstillinger den enkelte klasse har brug for at dykke yderligere ned i. Disse emner omhandler alt fra klassens generelle trivsel og interne kommunikation, digital dannelse til spørgsmålet om: hvad en god festkultur er?

 

Ud over undervisningen på skolerne tilbyder vi også at arrangere og facilitere trivsels- og teambuildingdage for klasserne. Sådanne dage kan, for eksempel, forankre sig i øvelser der fremmer fællesskabet og den gode kommunikation mellem klassens elever og derigennem styrker det gode fællesskab og klassens generelle trivsel.  

 

Hvis du tænker, at dette kunne være noget for din klasse eller din søns/datters klasse, så kan Lauge kontaktes på:

 

Mobil: 22118738 

Email: lahba@odsherred.dk

 

 

 

#kriminalpræventivindsats #forebyggendeindsats #trivsel #velvære #dialog #samarbejde #synergi #involvering #ungeindsats #positivefællesskaber #tryghed #forebyggelse #ungetrivsel #hensigtsmæssigadfærd #adfærd #ungiodsherred #odsherredkommune 

 Senest opdateret 04.01.2021 10:07 af SIBRA
Kalender
Broderi - online
14. oktober
Efterårsferie
18. oktober
Beauty Camp
20. oktober

SFX workshop
26. oktober
BOOST
30. oktober
Lydfortællinger
5. november

Dukkernes hævn
5. november
Tegn din hjemstavn
20. november
Plakatdesign
27. november

Skriv dit liv
27. november
Odsherred in your Facebook