Gå til sideindhold
Trivsel / Forældre, lærere

Trivselsskabende indsats

 

Til lærere, forældre og andre interessenter

 

Ung i Odsherred tilbyder mange forskellige former for trivselsskabende aktiviteter. Oplever du at dine elever eller dine børn ikke trives i deres klasse? Det er essentielt for de unges læringspotentiale, at læringsmiljøet er godt og trygt. Det er noget vi i Ung i Odsherred har arbejdet indgående med i mange år. Vores tilgang til disse problematikker forankre sig i trivsels- og teambuildings aktiviteter. Vi forsøger at få eleverne ud af deres vante rammer for at skabe nye fællesskabende oplevelser som kan åbne op og faciliteter et mere trygt læringsrum i skolen. Vores arrangementer er skræddersyet til den enkelte årgang og klasses behov.

 

Helt konkret forankre sådanne dage sig, for eksempel, i øvelser der fremmer fællesskabet og den gode kommunikation mellem klassens elever og derigennem styrker det gode fællesskab og klassens generelle trivsel.  

 

Hvis du tænker, at dette kunne være noget for din klasse eller din søns/datters klasse, så kan Lauge kontaktes på:

 

Mobil: 21148096

Email: lahba@odsherred.dk

#trivsel #fremmendeindsatser #forebyggendeindsats #fællesskab #velvære #dialog #samarbejde #synergi #involvering #ungeindsats #positivefællesskaber #tryghed #forebyggelse #ungetrivsel #hensigtsmæssigadfærd #adfærd #ungiodsherred #odsherredkommune 

 Senest opdateret 14.09.2022 09:38 af LAHBA
Apricore logo