Gå til sideindhold
Andet / Knallertkørekort

Knallertkørekort

 

Du skal være 15 år for at få knallertkørekort. Du må tidligst påbegynde undervisningen, når du er 14 år og seks måneder.

 

Det koster 680 kr. at tage knallertkørekort. Beløbet dækker både det færdselsrelaterede førstehjælpskursus på 200 kr. og knallertkursus inklusiv prøver på 480 kr.

 

Når du har tilmeldt dig på hjemmesiden, vil du blive indkaldt til det færdselsrelaterede førstehjælpskursus, så snart der er nok tilmeldinger til at starte et hold.

 

Når kurset er bestået, vil du efterfølgende blive indkaldt til selve knallertundervisningen (teori og praksis). Bemærk at der kan være ventetid, da der er 16 deltagere på førstehjælpskurset men kun seks deltagere til selve knallertkørslen.

 

Du kan først starte på knallertkurset, når du har bestået færdselsrelateret førstehjælp.

 

Tilmeld dig i god tid på linket nedenfor "tilmelding".

Du betaler først, når du modtager indkaldelsen til kurset.

 

Har du andre spørgsmål?

Så kontakt Line på mobil 30583309 eller mail Litje@odsherred.dk

 

 

 

Læs mere:

Knallertpjecen (herunder).

Dig og dine forældre: Pas på de unge i trafikken (herunder).

Vejledning til foto til knallertkørekort (herunder).

https://www.sikkertrafik.dk/knallert

 

OBS!

Vi gør ligeledes opmærksom på, at Odsherred kommune ikke kan tegne ulykkesforsikring på dig. Det er dine forældre/værge, der skal sørge for at tegne en heltidsulykkesforsikring på dig.

 

 

#knallert #knallertkørekort #færdselsrelateretførstehjælp #sikkertrafik.dk #pgo# #sundfornuft #15år #knallertiodsherred #knallertkøreskole #ungiodsherred Senest opdateret 14.01.2022 11:25 af STRUN
Apricore logo