Gå til sideindhold
Workshops / Forfatterskolen

Forfatterskolen

Forfatterskolen har 3 fantastiske tilbud til dig! 

 

Forfatterskoen for unge: 

 

Forfatterskolen for unge er tilbuddet til dig, der er mellem 12 og 20 år og er nysgerrig på at skrive og fortælle historier.

 

På Forfatterskolen for unge kan du gå til skrivehold én gang om ugen – fuldstændig ligesom du måske allerede går til klaver eller svømning.

På et hold får du undervisning af en professionel forfatter, sjove og udfordrende skriveøvelser, hygge og fællesskab med andre skriveglade unge.

Og så afsluttes året med udgivelsen af en fælles bog, hvor alle deltagernes tekster samles.

 

Find dit nærmeste skrivehold på

www.forfatterskolenforunge.com

 

Forfatterskolens sommercamp for unge: 

 

Hvis du er mellem 12 og 22 år  og elsker du at lege med ord, fortælle historier og måske endda skrive dem ned. Så er du lige den rette til at være med, når Forfatterskolen for unge igen i år afholder sommercamp på Klinteborglejren i Ordrup. Det finder sted mellem den 4. og 9. august.

 

Gennem fem dage får du skriveundervisning af forfattere, er med til masser af hyggelige aktiviteter, og så kommer du uden tvivl til at møde andre skriveglade unge på din egen alder. Du behøver ikke gå på Forfatterskolen for Unge i forvejen for at være med.

 

Læs mere om sommercampen og hvordan, du tilmelder dig her

https://forfatterskolenforunge.com/sommercamp/

 

FGK: 

 

FGK er Forfatterskolen for unges talenthold og overbygning for unge mellem 16 og 22 år. Gennem et toårigt forløb udvikler deltagerne deres skrivekundskaber og styrker muligheden for at forfølge forfatterdrømme.

 

Fire gange årligt mødes FGK til intensiv undervisning på internater på Vestsjælland, og det er dygtige folk som står for undervisningen.

 

Interesseret i at høre mere om mulighederne for optag på FGK? Du finder det hele på

https://forfatterskolenforunge.com/fgk-talenthold/

 Senest opdateret 29.03.2024 22:34 af STRUN
Apricore logo