Om Ung i OdsherredKontakt osVores UngehuseUnge-idéerFødevarer
ForsideOm Ung i OdsherredKontakt osVores UngehuseUnge-idéerFødevarerEventsBOOK UiOCaféhygge AsnæsCaféhygge NykøbingDet søde køkkenDYSTOPIAGyserløbetHorrorKrea-tirsdagLektiecafé NykøbingRideturTeaterTirsdags fisketurWeekendstarterWorkshopsDansk som andetsprogFaglig hjælpStudiecaféParkour JamKeramikUpcomingBook en lærerEventKontoretUngebyrådBestyrelseFrivilligNatteravnAndetUngeværkerKnallert kørekortTraktor kørekortFørstehjælpUngekulturprisÅbningstiderÅben skoleCovid-19

Gyserløbet

 
zombie

Vær med til Gyserløbet fredag d. 30. oktober 2020 i Nykøbing

 

En forfærdelig virus hænger over hele landet. Alle der bliver udsat for denne virus forvandles til zombier. Først er der ingen synlige tegn på smitte og det er derfor vigtigt at holde afstand til alle man møder. Efter 48 timer udvikles der synlige tegn på smitte og efter ca. 14 dage er der ikke længere tegn på at man engang har været menneske.

Heldigvis har en forskergruppe udviklet en vaccine, som kan kurere de smittede – MEN VACCINEN ER FORSVUNDET! De fleste forskere på projektet er efterfølgende blevet smittet, men hr. Alexander Fleming har holdt sig isoleret et sikkert sted og er klar til at hjælpe jer med at finde vaccinen.

Mød os ved Ungehuset i Nykøbing og hjælp menneskeheden med at fremskaffe vaccinen, mens I undgår de mange zombier i byen.

 

Gyserløbet er ikke for sarte sjæle, men vi vil dog give mulighed for at alle i alderen 12-18 år kan tilmelde sig. Det gør du ved at sende en sms eller en mail til Sisse, hvor du skriver dit fulde navn, din alder og dit mobilnummer. Skriv også gerne hvis der er nogen som du gerne vil følges med på aftenen. OBS: Det er gratis at deltage.

TILMELDING: SMS til 2114 8096 eller mail: sibra@odsherred.dk

 

Når du har tilmeldt dig modtager du en sms om hvornår du skal møde ved ungehuset. I bliver inddelt i grupper på 4-6 personer, som sendes afsted med 15 minutters mellemrum. Det første hold skal møde kl. 17 og de sidste sendes afsted omkring kl. 20.  

 

Hvis I overlever løbet, vil I være tilbage ved ungehuset efter ca. 2 timer.

 

På dagen er det vigtigt at I medbringer jeres mobiltelefoner med masser af batteri - mad og drikke samt praktiske sko til at klare enhver situation der måtte opstå i en by fuld af zombier.Senest opdateret 09.10.2020 14:28 af SIBRA
Kalender
Dystopia
16. oktober
Caféhygge Asnæs
19. oktober kl. 15:00
Caféhygge Nykøbing
19. oktober kl. 15:00

Tirsdags-fisketur
20. oktober
Krea-tirsdag
20. oktober kl. 15:00
Lektiecafé Nyk
21. oktober

Horror
21. oktober kl. 15:00
Teater
22. oktober
Det søde køkken
22. oktober kl. 15:00

Ridetur
28. oktober kl. 15:00
Teater
29. oktober kl. 15:30
Gyserløbet
30. oktober

Keramik
5. november
Keramik
12. november
Odsherred in your Facebook