Om Ung i OdsherredKontakt osVores UngehuseUnge-idéerFødevarer
ForsideOm Ung i OdsherredKontakt osVores UngehuseUnge-idéerFødevarerEventsBOOK UiOTrivselsgrupperWorkshopsDansk som andetsprogFaglig hjælpStudiecaféBook psykologKvinder & negleTegn din hjemstavnShow it, don't tell itLydfortællingerBeauty CampDigital artBroderiUpcomingBook en lærerEventKontoretTræningParkour JamUngebyrådBestyrelseKriminalpræventiv indsatsUngeForældre, lærereFrivilligNatteravnAndetUngeværkerKnallert kørekortTraktor kørekortFørstehjælpUngekulturprisÅbningstiderÅben skoleLog-in

Træning

Funktionel Træning (online træning via TEAMS)

Underviser: Line Tatjana Jensen

 

Dag: mandag kl. 17:00-18:00

Start mandag den 4. oktober

Afslutning mandag den 13. december 

(10 undervisningsgange ialt)

 

 

Funktionel træning er super effektiv træning, der styrker hele kroppen uden brug af vægte.

 

Der er mange forskellige øvelser som f.eks. squat, lunges, burpees, englehop, planke, hip-raise, armstrækninger, mavebøjninger osv. - Det vigtigste er, at vi kommer hele kroppen igennem, så du får tonet mange forskellige muskler og ikke kun enkelte muskelgrupper, som man f.eks. gør i en træningsmaskine i et træningscenter.

 

Vi laver det som cirkeltræning, så vi har ca. 30 sekunder til hver øvelser. Når vi er alle øvelser igennem (typisk 15 øvelser), er der en kort pause inden 2. omgang. Vi træner tre omgange i alt.

 

Program

Opvarmning

1. omgang á 15 øvelser

2. omgang á 15 øvelser

3. omgang á 15 øvelser

Afslutning

 

Målet er at styrke hele din krop, så du bliver stærkere, mere tonet og får mere energi til at klare andre ting i hverdagen.

 

Du skal ikke bruge andet end dig selv, praktisk tøj og godt humør.

 

Fordelen ved at træne online er, at du kan gøre det lige præcis der, hvor du er. - Om det er hjemme på værelset, i haven eller hos en ven eller veninde.

Hvis du ikke bryder dig om at have kamera på, er det helt i orden. Du må gerne slukke det eller måske dreje det lidt væk fra dig, så jeg stadig kan se en hårtot en gang imellem:-)

 

Husk at du træner på eget ansvar. Når vi træner online, har jeg nemlig ikke mulighed for at gå rundt og se, om du laver øvelserne korrekt, så  det er vigtigt, at du kigger og lytter godt efter, når jeg viser øvelserne.

 

Jeg glæder mig til vi ses.

 

Mange hilsner,

Line

 

Tilmeld dig nedenfor:Senest opdateret 20.08.2021 13:22 af LITJE
Kalender
Broderi - online
7. oktober
Beauty Camp
20. oktober
Lydfortællinger
5. november

Tegn din hjemstavn
20. november
Kvinder, kunst, negle
27. november
Plakatdesign
27. november

Odsherred in your Facebook