Om Ung i OdsherredKontakt osVores UngehuseUnge-idéerFødevarer
ForsideOm Ung i OdsherredKontakt osVores UngehuseUnge-idéerFødevarerEventsBOOK UiOTrivselsgrupperWorkshopsDansk som andetsprogFaglig hjælpStudiecaféBook psykologKvinder & negleTegn din hjemstavnShow it, don't tell itLydfortællingerBeauty CampDigital artBroderiUpcomingBook en lærerEventKontoretTræningParkour JamUngebyrådBestyrelseKriminalpræventiv indsatsUngeForældre, lærereFrivilligNatteravnAndetUngeværkerKnallert kørekortTraktor kørekortFørstehjælpUngekulturprisÅbningstiderÅben skoleLog-in

Digital art

DIGITAL ART & GAME DESIGNS

 

Online via TEAMS

Underviser:  Rasmus Broe

 

Drømmer du om at blive game designer, animator, eller grafiker?

I dette forløb vil du lære nogle af de teknikker som professionelle grafiker og game designere bruger, når de laver spil, grafik til internettet, filmplakater, lyddesign eller animation.

 

Hver uge vil vi arbejde med et nyt emne, men du får også mulighed for at fordybe dig mere i et enkelt område. Vi vil berøre billedbehandling/Photoshop, simpel spilprogrammering, 3D grafik og animation.

 

Når du er færdig, vil du have en bedre idé om mulighederne for at arbejde med digital art, og du vil have redskaber til at arbejde videre selv.

 

Det kræver ingen forkundskaber af nogen slags. Du skal bare have interesse i emnet, og turde at kaste dig ud i opgaverne. Forløbet foregår online via Teams, og du får brug for en computer eller evt. en chromebook for at kunne deltage.

 

Rasmus Broe er stifter af Kodelaboratoriet, underviser på Københavns Mediegymnasium og giver kurser i teknologiforståelse ved Københavns Professionshøjskole og rundt om i landet.

 

Opstart: torsdag den 2. september kl. 16.30-19.30.

Afslutning: torsdag d. 7. oktober.

 

Tilmeld dig nedenforSenest opdateret 20.08.2021 13:44 af LITJE
Kalender
Broderi - online
7. oktober
Beauty Camp
20. oktober
Lydfortællinger
5. november

Tegn din hjemstavn
20. november
Kvinder, kunst, negle
27. november
Plakatdesign
27. november

Odsherred in your Facebook