Om Ung i OdsherredKontakt osVores UngehuseUnge-idéerFødevarer
ForsideOm Ung i OdsherredKontakt osVores UngehuseUnge-idéerFødevarerEventsBOOK UiOTrivselsgrupperWorkshopsDansk som andetsprogFaglig hjælpStudiecaféBook psykologKvinder & negleTegn din hjemstavnShow it, don't tell itLydfortællingerBeauty CampDigital artBroderiUpcomingBook en lærerEventKontoretTræningParkour JamUngebyrådBestyrelseKriminalpræventiv indsatsUngeForældre, lærereFrivilligNatteravnAndetUngeværkerKnallert kørekortTraktor kørekortFørstehjælpUngekulturprisÅbningstiderÅben skoleLog-in

Podcast

Vild med podcast

Online via Zoom.

 

 

Er du vild med podcast?

Nysgerrig på andre mennesker?

Og glad for at snakke?

Så kom med på podcast-holdet.

 

Her dykker vi ned i en verden af podcasts og lydfortællinger. Vi skal både lytte sammen, snakke sammen, grine samme og optage sammen. Med resten af holdet kommer du til at interviewe, klippe i lydfiler og skrive manuskripter. Vi skal både dyrke forskellige temaer og genrer: alt fra personlige samtaler i en brevkasse til portrætter af dine idoler og spændende reportager fra teenageværelset.

Hvis du har et særligt emne, du gerne vil nørde: fx musik, mad, klima, mode, politik, gaming, sport, så har du rig mulighed for at lave podcast om netop det. På podcast-holdet bliver du opmuntret til at dyrke præcis det, du selv har lyst til at lytte til.

 

Vi bruger programmet Zoom. Du deltager fra din computer eller tablet hjemmefra.

 

Underviser Luna Svarrer er uddannet journalist fra Roskilde Universitet og har lavet podcast for blandt andet Atlas Magasin og Flexwerker. Hun elsker at lave podcast og at få nye idéer til skøre og skæve koncepter. Hun synes, det er fedt, at man kan blive klogere på verden blot ved at lytte, stille spørgsmål og have en diktafon med på tur. Luna underviser i podcast på Ishøj Ungdomsskole og på diverse efterskoler efter aftale.

 

 

Start: torsdag 7. oktober

Slut: torsdag 16. december 

Tidspunkt: 16.30-18.00

 

Tilmeld dig nedenfor.Senest opdateret 20.08.2021 14:09 af LITJE
Kalender
Broderi - online
7. oktober
Beauty Camp
20. oktober
Lydfortællinger
5. november

Tegn din hjemstavn
20. november
Kvinder, kunst, negle
27. november
Plakatdesign
27. november

Odsherred in your Facebook