Om Ung i OdsherredKontakt osVores UngehuseUnge-idéerFødevarer
ForsideOm Ung i OdsherredKontakt osVores UngehuseUnge-idéerFødevarerEventsBeauty CampLANWorkshopsDansk som andetsprogFaglig hjælpStudiecaféHorrorhouseParkour JamUpcomingBook en lærerEventKontoretUngebyrådBestyrelseFrivilligNatteravnAndetUngeværkerKnallert kørekortTraktor kørekortFørstehjælpStaldenUngekulturprisÅbningstiderÅben skoleCovid-19

Filmværkstedet

 
Filmværksted

FILMVÆRKSTEDET

 

I disse tider hvor vi alle tager hensyn og tager vores forholdsregler, er der ikke noget Filmværksted.

 

Til gengæld kan du se deres Netflix-anbefalinger, hvis du har brug for ny inspiration til, hvad du skal se i fritiden:-)

https://drive.google.com/file/d/121BDjQJ29l5Exr1lManYhkScFi-5uBBf/view?usp=sharin

 

 

 

 

 

Filmværkstedet er et tilbud til alle unge i Odsherred mellem 13 og 25 år, der gerne vil arbejde med film, eller allerede er i gang med projekter - privat, i skolen eller gymnasiet.

 

  • Du kan få gode råd og teknisk vejledning til dine filmprojekter fra erfarne fagfolk.
  • Du kan låne udstyr.
  • Du kan tilmelde dig videoredigeringskurser på vores iMacs.
  • Du kan få hjælp til at styrke dit potentiale som YouTuber.

 

Du kan også booke tid til at bruge vores IMac ustyr her: www.filmworkshop.nu

 

PREMIERE PRO

Professionel redigeringssoftware eller klippeprogrammer kan normalt være utilgængelige og svære at lære, men med Premiere Pro er det lykkes Adobe at lave et program med masser af professionelle features, uden at gøre det unødigt kompliceret.

Du kan arbejde med stort set alle filtyper i opløsning op til 4K og der mulighed for både effekter og tekster, samt grundlæggende lydarbejde.

Avatar, Social Network, District 9, Gone Girl og Superman Returns er blandt kendte Hollywood titler som er klippet i denne software.

 

PHOTOSHOP

Adobes nok mest kendte software giver mulighed for omfattende billedmanipulation. Programmet er oprindeligt udviklet til arbejdet med stillbillleder, men har mange features der også kan benyttes i filmsammenhæng.

 

AFTER EFFECTS

Rækker Photoshop ikke, er programmet After Effects specifikt lavet til at manipulere med levende billeder. Her kan du lave omfattende specialeffekter, men indlæringskurven er også noget mere stejl. Påregn en del selvstudier (via links og tutorials på nettet) hvis du virkelig vil mestre denne software.

 

AUDITION

Dedikeret lydprogram med masser af spor, effekter og professionel kvalitet. Velegnet til efterbearbejdelse af filmlyd, hvis du har brug for mere end de indbyggede lydmuligheder, der findes i Premiere Pro.

 

I FILMVÆRKSTEDET er vi altid opmærksomme på, om noget af det der produceres kan kvalificere sig til at komme på filmfestival, f.eks. TheNextFilmFestival som er Danmarks største åbne filmkonkurrence og filmevent for unge filmskabere.

 

Du kan læse meget mere på:

 

https://www.thenextfilm.dk/

 

#filmmaking #photography #shortfilm #director #filmfestival #filmskalsesibiografen #moveistar #actor #actress #videographer #cinematography #cinema #youtuber

 


Senest opdateret 21.04.2020 12:45 af LITJE
Kalender
Beauty Camp
11. oktober til
13. oktober
Odsherred in your Facebook