Om Ung i OdsherredKontakt osVores UngehuseUnge-idéerFødevarer
ForsideOm Ung i OdsherredKontakt osVores UngehuseUnge-idéerFødevarerEventsBeauty CampLANWorkshopsDansk som andetsprogFaglig hjælpStudiecaféHorrorhouseParkour JamUpcomingBook en lærerEventKontoretUngebyrådBestyrelseFrivilligNatteravnAndetUngeværkerKnallert kørekortTraktor kørekortFørstehjælpStaldenUngekulturprisÅbningstiderÅben skoleCovid-19

Skitur i påsken

 
skibillede

Skitur i påsken

Vi gør det igen!!

Ung i Odsherred arrangerer skitur til Idre fjell i Sverige.

4 hele dage på ski – uanset om du er nybegynder eller ski-haj.

 

Dato: lørdag d. 04. april – torsdag d. 9. april 

Pris 1800 / 2000                             (prisen forudsætter at du laver et event i et af vores ungehuse)

under 16 år / over 16 år

 

Tilmelding

Når du er tilmeldt får du SMS om betalingen. 1. rate på 500 kr skal betales med det samme for at sikre din plads. Resten skal betales senest 1. marts 2020.

Vi mødes en dag i ungehuset til ski-planlægning, så I kan få svar på alle spørgsmålene, planlægge værelsesfordeling mm.

 

Alle pladser er booket, men hvis du tilmelder dig, kommer du på ventelisten og får besked hvis der er nogen som melder fra.

 

 
skibillede 2

ALT DET PRAKTISKE

Hvis du gerne vil med på skituren til denne favorable pris, skal du planlægge og afholde et event i et af vores ungehuse. Vi hjælper gerne med de gode idéer og alt det praktiske – bare skriv eller ring til Sisse på 2114 8096. Hvis du ikke gider at lave et event, kan du bare vælge at betale den fulde pris på 3300/3500 kr.

EVENTET: Et event kan være mange ting. Det kan være et større event, hvor I er nogle stykker som arrangerer en fest, en overnatning eller er med som arrangører i noget af det Ung i Odsherred laver. Det kan også være at du er mega kreavtiv og gerne vil lave et event i vores krearum i Nykøbing eller et event i køkkenet eller en turnering i et spil du er vild med eller.... Det vigtigste er at det er noget du kan lide at lave. Du må gerne lave eventet sammen med dine venner og vi skal nok hjælpe med det praktiske, men du skal være frisk på at invitere dine venner, klassekammerater eller fodboldholdet - hvem tror du der gerne vil være med?

 

I prisen er inkluderet transporten i bus, overnatning på Jonsgården, mad fra vores dejlige fælleskøkken, liftkort og leje af hjelm

 

Du skal selv sørge for ski eller snowboard. Skal du leje i Idre koster det ca. 350-500 kr, afhængig af hvilken pakke du vælger. Vi hjælper gerne med at booke, så vi kan få mængderabat. Du er også meget velkommen til at tage udstyr med hjemmefra.

 

Vi fra Ung i Odsherred vil rigtig gerne hjælpe både nybegyndere og øvede med at stå på ski. Vi er ikke uddannede skiinstruktører, men vi har gode erfaringer og er vilde med både de sorte løjper og en dag på børnebakken.

 

Du kan læse mere om Idre fjell ved at klikke HER

 

HYTTEN: Vi skal bo på Jonsgården i Idre by. Her er værelser til 3-6 personer, så vi skal hjælpes med at få værelsesfordelingen til at gå op. Du skal nok komme til at bo med nogen som du kender.

 

MAD: Ung i Odsherred sørger for morgenmad og aftensmad mens vi er i Idre. Du kan smøre madpakke til at tage med på fjeldet. Det er en god idé at gøre da det er dyrt at købe frokost på bjerget. Vi hjælpes ad med at lave morgenmad, aftensmad og at vaske op. Alt det aftaler vi når vi mødes til ski-planlægningen.

 

PROGRAMMET

Lørdag kører vi fra Odsherred kl. 6 eller 7 om morgenen og er fremme i Idre til aften. Vi kører i bus med de bedste chauffører og holder nogle pauser undervejs. Vi spiser, pakker ud og hygger os.

 

Søndag skal vi tidligt hen i skiudlejningen og hente ski og snowboards til dem der skal leje. Derefter kører bussen mod fjeldet, så vi kan komme ud og stå på ski. Der vil være mulighed for en tidlig bus hjem og mulighed for at blive længe indtil lifterne lukker. Hjemme på Jonsgården er der mulighed for bad, sauna, spil, indkøb i ICA mens madholdet laver aftensmaden klar.

 

Mandag og tirsdag kører vi tidligst muligt mod fjeldet, så vi kan stå på ski så længe som vi vil. Der vil igen være mulighed for at blive længe eller tage den tidlige bus hjem.

 

Onsdag er vores sidste dag på ski, og vi skal pakke bagage og gøre rent inden vi kører til fjeldet. Efter skidagen kører vi tilbage til hytten, så alle kan nå et hurtigt bad inden vi kører mod Danmark.

 

Torsdag er vi hjemme i Odsherred ca. kl. 7 om morgenen.

 


Senest opdateret 23.01.2020 08:11 af SIBRA
Kalender
Beauty Camp
11. oktober til
13. oktober
Odsherred in your Facebook