Om Ung i OdsherredKontakt osVores UngehuseUnge-idéerFødevarer
ForsideOm Ung i OdsherredKontakt osVores UngehuseUnge-idéerFødevarerEventsBeauty CampLANWorkshopsDansk som andetsprogFaglig hjælpStudiecaféHorrorhouseParkour JamUpcomingBook en lærerEventKontoretUngebyrådBestyrelseFrivilligNatteravnAndetUngeværkerKnallert kørekortTraktor kørekortFørstehjælpStaldenUngekulturprisÅbningstiderÅben skoleCovid-19

Beauty Camp

 
Beauty Camp

BEAUTY CAMP 

 

Brænder du for make-up, hårstyling, photoshoot, catwalk, modeshows og masser af pige-hygge?

Så er denne camp lige noget for dig!

 

På Beauty Campen skal du igennem flere workshops, som afvikles af professionelle undervisere. De vil lære dig, hvordan du styler dig selv, bevæger dig på catwalken og poserer foran kammeraet. Hele forløbet afsluttes med et brag af et modeshow, foran alle forældre, søskende og venner. Der vil under hele campen være stor fokus på sammenholdet og fællesskabet på tværs af ungdomsskolerne.

 

Derfor har vi fyldt programmet med underholdning og ekstra workshops om aftenen. Glæd dig til vi åbner dørene op til POOL PARTY! Vi fylder swimmingpoolen med badedyr, tænder op for lysshowet og DJ'en spiller op.

 

Beauty Campen afvikles den 11.-13. oktober 2020, på Midtjysk Efterskole, hvor alle deltagere og undervisere vil blive indkvarteret på 2 og 3 personers værelser. Det bliver ligesom at gå på efterskole!

 

Glæd dig til tre dage med masser af selvforkælelse, underholdning og hygge – sammen med over 100 piger!

 

Se mere her: 

https://ungevent.dk/camps/beauty-camp/

 

 

Tilmeld dig nedenfor - der er et begrænset antal pladser

 

 

#beautycamp #makeup #hårstyling #photoshoot #catwalk #modeshow #poolparty #girls #catwalk #midtjyskefterskole #ungevent #ungiodsherred #nykøbingungehus #asnæsungehus

 


Senest opdateret 03.07.2020 12:10 af LITJE
Kalender
Beauty Camp
11. oktober til
13. oktober
Odsherred in your Facebook