Om Ung i OdsherredKontakt osVores UngehuseUnge-idéerFødevarer
ForsideOm Ung i OdsherredKontakt osVores UngehuseUnge-idéerFødevarerEventsDukkernes hævnSår workshopEfterårsferieWorkshopsBeauty CampBook psykologBoostBroderiFaglig hjælpLydfortællingerParkour JamShow it, don't tell itStudiecaféTegn din hjemstavnSkriv dit livUpcomingBook en lærerEventKontoretDansk som andetsprogUngebyrådBestyrelseKriminalpræventiv indsatsUngeForældre, lærereFrivilligNatteravnAndetUngeværkerKnallert kørekortTraktor kørekortFørstehjælpUngekulturprisÅbningstiderÅben skoleLog-in

Sår workshop

SFX workshop (sår)

 

Halloween nærmer sig med hastige skridt, og du har måske tænkt, at du godt kunne tænke dig at lave nogle vildt fede, ulækre, blodige sår til halloween – men du er ikke helt sikker på hvordan?

 

Kom til workshop med Sabine tirsdag d. 26/10 kl. 16 – 20 i Asnæs Ungehus og lær hvordan, du kan være ekstra blodig til halloween, med ting du kan finde derhjemme eller i en dagligvarebutik.

 

Vi gennemgår, hvordan man laver sår og blå mærker, og hvis du har nogle spørgsmål, så kan vi garanteret også finde ud af det sammen!

 

Det gør ikke noget, at du aldrig har prøvet det før – vi gennemgår teknikker og tricks sammen, så du er helt klar til halloween – eller til at pranke dine venner og familie.

 

Tilmeld dig nedenfor eller på sms til Sabine: 20600604

 

 

#halloween #horror #scary #horrornight #uhygge #sår #sfx #workshop #event #ungiodsherred #ungeiodsherred #odsherred #asnæsungekulturhusSenest opdateret 11.10.2021 08:40 af LITJE
Kalender
Broderi - online
14. oktober
Efterårsferie
18. oktober
Beauty Camp
20. oktober

SFX workshop
26. oktober
BOOST
30. oktober
Lydfortællinger
5. november

Dukkernes hævn
5. november
Tegn din hjemstavn
20. november
Plakatdesign
27. november

Skriv dit liv
27. november
Odsherred in your Facebook