Gå til sideindhold
Events / Berlintur 2022

Berlin 2022

 

Tag med Ung i Odsherred til BERLIN i PÅSKEFERIEN 2022! Det bliver tre dage med storby-oplevelser, musik og shopping!

 

Afgang med bus: lørdag den 9. april kl 05.30 fra Nykøbing og kl 06.00 fra Asnæs (bare rolig – du kan sove i bussen).

Hjemkomst: tirsdag den 12. april kl ca. 21.00.

 

Vi skal bo på  Three Little Pigs som ligger i det fede område Kreutzberg - det er super centralt med masser af liv! Du kan skrive i kommentarfeltet ved tilmelding, hvis du gerne vil bo med en ven, og det tager vi selvfølgelig højde for.

 

Hvad skal vi så?

Det er IKKE en traditionel lejrskole, så vi forestiller os, at vi sammen laver programmet. Kender du et fedt kunstmuseum? Eller er du mere til Ritter Sport museet? Eller vil du bare gerne hænge ud i en af de mange parker? Vi giver masser af plads til forskellige aktiviteter, så alle ikke skal det samme men kan vælge mere frit. Der bliver både tid til musik, berlinerliv, loppemarked og besøg i de fedeste genbrugsbutikker. Send gerne dine idéer eller forslag til Allan (alrje@odsherred.dk) eller sms 2277 6381.

 

Hvad koster turen så?

Den koster 1.200 kr. Men du kan spare 400 kr. og kun betale  800 kr. , hvis du laver et arrangement for Ungehuset! For at gøre turen så billig som mulig, så har vi besluttet, at du som ung kan lave et arrangement eller et event i Ungehuset - så giver vi tilskud, så du kan få turen for kun 800 kr. Du får hjælp og vejledning til arrangementet, og I må gerne gå sammen i grupper om at afholde.

 

Prisen er inklusiv:

Transport, overnatning og morgenmad. Ung i Odsherred sørger for entré til bl.a. museer, mm. Du skal selv købe mad foruden morgenmad (men det er billigt i Berlin – en stor Durum eller sandwich koster ca. 16 kr.).

 

Der er et begrænset antal pladser, du vil få besked senest start februar, hvis du har været heldig at få plads på turen.

 

Der er infomøde (også for dine forældre) torsdag den 24/2 kl 17.30 i Ungehuset i Asnæs.

Betaling for turen skal ske 1. marts 2022.

Kontakt Louise hvis I har brug for hjælp til friplads.


COVID19: vi følger der gældende retningslinjer i Berlin: https://tyskland.um.dk/rejse-og-ophold/nycoronavirus-covid19-tyskland og opdaterer når vi er tættere på. 

Tilmeld dig nedenfor:

 Senest opdateret 14.01.2022 13:58 af LNOHA
Apricore logo