Gå til sideindhold

Fiskeri

Vi samarbejder med Odsherred Sportsfiskerforening om en masse fede fisketure og fiskedage. Tilmeld dig sms-listen hvis du vil have besked hver gang der er nyt.

 

Put'n take i Brynshøj i Højby.

Hvis du er til Put'n take fiskeri, har vi mulighed for at arrangere en tur. Skriv til Sisse på 21148096, så skal vi nok sørge for fiskekort og hvis du har brug for at låne fiskegrej, så skriv også det.

Du kan læse mere her: https://ny.o-s-f.dk/aktiviteter/

 

Fredag d. 20. maj - lørdag d. 21. maj er der fisketur til Møn

Vi pakker minibussen med fiskegrej og mad og kører mod Møn. Vi har Torben Birch fra sportfiskerforeningen med, som kender de gode steder og har tips og tricks. Vi fisker efter ørreder og hornfisk og sover i shelter. 

Medbring: Kystgrej og waders, ekstra tørt tøj, sovepose, underlag. Har du brug for at låne noget udstyr, så skriv det når du tilmelder dig på sms til Sisse 2114 8096.

Prisen er 100 kr incl. mad og transport. 

 

Ungeaften i sportsfiskerklubben

Tirsdag d. 14. juni inviterer sportfiskerforeningen på pizza og sodavand. Hvis du er interesseret i fiskeri, er du velkommen denne dag. Så kan du høre om de mange ture og arrangementer og komme med forslag til endnu flere. Tilmeld dig sms-listen nedenfor, og få mere info inden d. 14. juni. 

 

Fluebinderi om tirsdagen

Hele efteråret og vinteren er der mulighed for at lære fluebinderi. Det er hver tirsdag kl. 19 i sportsfiskerforeningen. Send en sms til Sisse på 2114 8096, hvis du vil vide mere.

 

 

 

 

FISKERI SMS-LISTE

Hvis du tilmelder dig liste, får du sms hver gang der er spændende fiskeri-events. Så kan du selv vælge om du vil tilmelde dig fra gang til gang.
*


Senest opdateret 29.03.2023 12:31 af STRUN
Apricore logo