Gå til sideindhold

Beauty Camp

Dato: 17-19 oktober 2022

 

Beauty Campen er tre oplevelsesrige og uforglemmelige dage for dig og  dine venner. Campen er fyldt med lærerige workshops. Hele forløbet er med til at booste dit indre, så du kan shine på det ydre! Campen er for 13-17 årige piger, dem der føler sig som en pige eller er en del af LGBT+ miljøet.

 

Workshops 

På campen skal du igennem fem workshops, som afvikles af professionelle  undervisere. De vil lære dig, hvordan du lægger make-up, styler hår, pynter  dine negle og meget mere. Alle workshops er hands-on, så alt det du lærer,  skal du udføre selv. Hele forløbet afsluttes med et brag af et modeshow foran forældre, søskende og venner - og det er ikke et krav at gå modesow.

 

Sammenhold og fælleskab

 Der vil under hele campen være et stort fokus på sammenhold og fællesskab på tværs af ungdomsskolerne. Derfor har vi fyldt programmet om aftenen med underholdning, sjove indslag og kreative workshops. Du kan bl.a. hygge med brætspil, Silent Disco, MySelfie, hoppe i bumberballs,  tage en danseworkshop eller nyde et fodbad og en ansigtmaske i vores  wellness område. Glæd dig til LIVE Musik Quiz og POOL PARTY! Vi fylder  swimmingpoolen med badedyr, tænder lysshowet og DJ’en spiller op.

 

Arrangør 

Beauty Camp arrangeres af UngEvent i samarbejde med Ungdomsskolerne  på tværs af Danmark. Alle ungdomskoler- og klubber vil være repræsenteret  med en eller flere dygtige medarbejdere.

 

Sted

Campen foregår på Midtjysk Efterskole i Ejstrupholm (Midtjylland), hvor alle  deltagere og undervisere vil blive indkvarteret i 2-3 personers værelser.

Tilmelding

 

Det koster kun 500 kr. at deltage på campen. Prisen dækker overnatning, fuld forplejning og alt undervisning. Tilmeld dig på din ungdomsskoles  

hjemmeside - hvor du også kan læse mere om Beauty Campen.

 

Har du spørgsmål?

Kontakt UngEvent på 28 74 46 35

 

 

 Senest opdateret 05.07.2022 20:01 af STRUN
Apricore logo