Gå til sideindhold
Workshops / Natur/Retur

Nature/Retur

Underviser: Thomas Thode, naturvejleder på Samsø Naturskole

Undervisningsdag: Torsdag

Tidspunkt: kl. 20.00 - 21.30

Udbyder: UngSamsø

Start/Slut: 12/9 - 6/10-24  (VIGTIGT: Vi afslutter holdet med en overnatning på Naturskolen/sted på Samsø fra lørdag til søndag d. 5.-6. oktober i Uge 40)

Egenbetaling: dkk 1.300 per deltager

 

EN STARTPAKKE TIL DIG DER GERNE VIL LIDT-MERE-UD

Er du nysgerrig på naturen lige udenfor din dør? Kunne du godt tænke dig at blive klædt godt på til at gå på opdagelse i din by eller lokalområde? Og er du klar på at dele alle dine oplevelser med en lille gruppe unge fra hele landet én time online hver torsdag i september? En gruppe unge som du skal fysisk mødes med på Samsø (d. 5.-6. oktober 2024) og vise alle dine nye skills?! Hvis du har sagt JA til det hele, så  tilmeld dig nu og læs videre bagefter.

 

HVAD GÅR DET UD PÅ?

UngSamsø og Naturskolen på Samsø vil gerne hjælpe flere unge til at blive nysgerrige på naturen udenfor deres dør og gå på opdagelse i deres by/lokalområde. Der er masser af gode apps til at spotte ting, finde ly for regn, finde en Grejbank eller en vandpost. Alt sammen ting der gør det væsentligt sjovere og mere interagerende at udforske de ting vi passerer hver dag, men ikke giver os selv tid til at undersøge.

 

HVAD LÆRER JEG?

Du vil blandt andet lære at bygge et shelter ved hjælp af reb og en presenning, at starte et bål med ildstål, bruge kompas og få viden om fede apps. Skills du skal bruge på den fysiske tur til Samsø.

 

HVAD FÅR JEG FOR PENGENE?

Du får tilsendt udstyr til din dør til en værdi på dkk 1.800,- + logistik og forplejning på Samsøturen.

(Transport fra dit hjem til og med færgen er ikke med i prisen)

 

PROGRAM

Torsdag d. 12/9 kl. 20:00-21:30 -> Opstart, præsentation af hold og deltager og intro til kurset. Vi dykker ned i de mange apps. (Online)

Torsdag d. 19/9 kl. 20:00-21:30 -> Kort og kompas. Dele vores erfaringer fra Pakke1 og kåring af ugens Udforsker. (Online)

Torsdag d. 26/9 kl. 20:00-21:30 -> Bål og ildstål. Dele vores erfaringer fra Pakke2 og kåring af ugens Udforsker. (Online)

Torsdag d. 3/10 kl. 20:00-21:30 -> Byg et shelter. Dele vores erfaringer fra Pakke3 og kåring af ugens Udforsker. (Online)

Lørdag d. 5/10 kl. 12:00 -> Alle samlet på Naturskolen Samsø til frokost og start på et fedt døgn i naturen. (Færge fra Hou, Odder kl. 09:30 / Færge fra Aarhus kl. 10:15 / Færge fra Kalundborg kl. 08:50)

Søndag d. 6/10 kl. 09:00 -> Vi runder kurset efter morgenmaden og giver jer mulighed for at udforske øen på egen hånd eller i fællesskab.

 

VORES FORVENTNINGER TIL DIG

Du SKAL kunne deltage i alle 4 onlinemøder og turen til Samsø.

At du bruger mindst én time om ugen på indholdet i de pakker vi sender til dig

Du har en lyst og gå-på-mod til at hoppe i regntøjet og vandtætte støvler.

Du er selvstændig nok til at tage bus/tog og færge samt cykle på egen hånd.Senest opdateret 21.06.2024 18:05 af STRUN
Apricore logo