Om Ung i OdsherredKontakt osVores UngehuseUnge-idéerFødevarer
ForsideOm Ung i OdsherredKontakt osVores UngehuseUnge-idéerFødevarerEventsBeauty CampLANWorkshopsDansk som andetsprogFaglig hjælpStudiecaféHorrorhouseParkour JamUpcomingBook en lærerEventKontoretUngebyrådBestyrelseFrivilligNatteravnAndetUngeværkerKnallert kørekortTraktor kørekortFørstehjælpStaldenUngekulturprisÅbningstiderÅben skoleCovid-19

Ungehuse

 
hus i Asnæs

Ungekulturhusene har masser af muligheder!

Vores café tilbyder 300 kvadratmeter fuld af aktiviteter, hvor du har idéerne, og vi har mulighederne. Der er altid gratis the, kaffe og frisk frugt, og du kan købe dagens ret til kun 20 kr. eller lette café-retter hver dag.

Det er dig der bestemmer, hvad vi skal have gang i.

 

Når caféen er åben, kan du få hjælp til at lave projekter, mødes med dine venner eller få lektiehjælp. Mulighederne er mange.

Måske vil du være med i eventkontoret med unge projektmagere eller lave flyers og plakater til dit næste event. Eller have gang i et folkekøkkenarrangement, hvor du er en del af kokketeamet. Du kan få hjælp til jobsøgning, til at skrive dit CV, faglig hjælp til skoleprojekter eller opgaver på studiet, eller du kan eksperimentere på vores scene med lys- og lydudstyr til et kommende arrangement, du er i gang med at planlægge. Der er mulighed for at bruge vores Imacs i forbindelse med film- og musikindspilning, eller du kan udfordre dig selv i en mere kreativ retning og arbejde med dit eget design.


Der er gratis WIFI, tilgængelige printere og scannere, computere, whiteboards og mødelokaler, som du kan booke. Vi har alt, hvad du skal bruge for at lave et projekt, hvad enten det er i forbindelse med din uddannelse, eller noget som du har gang i i din fritid.

 

I kan også mødes og træne. Der er hold og undervisning, der kører fast hver uge. Hver uge er der events og eller workshops, som du kan deltage i. Hold øje med vores kalender på forsiden af ungiodsherred.dk. Her kan du få en oversigt over de næstkommende events og workshops.

Kort sagt; mulighederne er uendelige.

Der vil altid være en i huset, der kan hjælpe dig med at komme godt i gang. 

 

Skriv eller ring til Ung i Odsherred og hør mere: 

litje@odsherred.dk - tlf.: 30 58 33 09

 

Åbningstider

Asnæs: mandag, tirsdag, onsdag, torsdag kl. 14:00 - 21:00 

Nykøbing: mandag, tirsdag, onsdag og torsdag kl. 14:00 - 21:00

  

Adresser: 
Asnæs Ungekulturhus
Storegade 19
4550 Asnæs

 

Nykøbing Ungekulturhus
Algade 43
4500 Nykøbing

 

#ungekulturhuse #ungehusnykøbing #ungehusasnæs #ungiodsherred #iheartungiodsherred #events #arrangementer #begivenheder #musik #træning #polefitness #japansk #esperanto #yoga #hjernegymnastik #eksamensangst #eksamensforberedelse #lektiehjælp #dansksomandetsprog #korrekturlæsning #kommasætning #matematik

 


Senest opdateret 27.01.2020 12:13 af LITJE
Kalender
Beauty Camp
11. oktober til
13. oktober
Odsherred in your Facebook