Gå til sideindhold
Events / 6. Klasses dage

6. Klasses dage

Fra 30. april har vi særlige åbningsdage i ungehusene i Asnæs og Nykøbing, hvor kun 6. klasser er inviteret. Ungehusene er en del af Ung i Odsherred, og vi er synlige både på hjemmeside, Snapchat, Instagram, TikTok og Facebook. Du og dine voksne må altid gerne følge os på sociale medier, så I kan se, hvad vi laver. Fra 30. april og frem til sommerferien er der nogle særlige arrangementer kun for 6. årgang - både åbningsdage men også forældreaftener.

 

VIGTIG INFO FOR UNGE: 
Vi har 6 . klasses dage i ungehusene. Det sker tirsdag i Nykøbing og onsdag i Asnæs. - 6. klasses dag i Nykøbing hver tirsdag fra kl. 14-18. - 6. klasses dag i Asnæs hver onsdag fra kl. 14-18. På vores 6. klasses dage er der kun adgang for 6. klasser i ungehusene, og vi har åbent fra kl. 14-18. Hvis du går i 6. klasse så kig forbi ungehuset efter skole, hvor vi står klar til at tage imod dig og dine venner.

 

VIGTIG INFO FOR LÆRERE: 
Vi tilbyder alle klasser i deres skoletid at komme på besøg med deres lærer fra kl. 11 på vores 6. klasses dage. Det kan ske tirsdag i Nykøbing og onsdag i Asnæs fra 30. april og frem til sommerferien. Læreren booker hos Louise på sms 30127926 eller mail Lnoha@odsherred.dk. Vi vil gerne viden ugen før, om der er nogle bookninger.

 

VIGTIG INFO FOR FORÆLDRE PÅ 6. ÅRGANG:

Vi inviterer alle forældre på 6. årgang til forældremøde. Der er både adgang for forældre, andre relevante voksne og mindre søskende.

- Tirsdag 28. maj kl. 18-19.30 i Nykøbing ungehus

- Onsdag 29. maj kl. 18-19.30 i Asnæs ungehus

Forældre eller andre relevante voksne tilmelder sig på sms med den unges navn, skole, antal personer og dag til Steffen på 41212962 eller strun@odsherred.dk. Hvis I som forældre har andre spørgsmål, så er I altid velkomne til at tage kontakt. Vi sætter stor pris på et godt forældresamarbejde.Senest opdateret 11.04.2024 11:23 af STRUN
Apricore logo